12.13.2020

REGAL NADALENC. CALENDARI 2021


Com ja ve sent tradició, cada any dissenyo un calendari per a l'any entrant, on cada mes va acompanyat d'una fotografia i una cita meva. Aquest cop no he volgut que fos una excepció, però les circumstàncies actuals no em permeten lliurar-lo físicament i fer-ne la distribució habitual. Així que l'estic enviant gratuïtament per e-mail en forma d'arxiu adjunt en format PDF. Sempre hi ha la possibilitat d'imprimir-lo i penjar-lo a la paret.

Així doncs, aquells interessats només cal que m'ho digueu al meu e-mail i us l'enviaré: fjfllb@gmail.com

Desitjo que us agradi i que us pugui acompanyar en aquest 2021 que entra.

Salutacions.


Como ya viene siendo tradición, cada año diseño un calendario para el año entrante, donde cada mes va acompañado de una fotografía y una cita mía. Esta vez no he querido que fuese una excepción, pero las circunstancias actuales no me permiten entregarlo físicamente y hacer la distribución habitual. Así que lo estoy enviando gratuitamente por e-mail en forma de archivo adjunto en formato PDF. Siempre existe la posibilidad de imprimirlo y colgarlo en la pared.

Así pues, para aquellos que estéis interesados sólo tenéis que comunicármelo a mi e-mail y os lo enviaré: fjfllb@gmail.com

Deseo que os guste y que os pueda acompañar en este 2021 que entra. 

Saludos.