3.24.2020

Nou blog


Hola a tots/es.

En aquests últims dies hem entrat en un nou escenari, en terreny desconegut.

La manera habitual de comunicar-nos i viure està en aquests moments patint alteracions molt importants i en gran mesura bloquejada.

Així que ens hem de reinventar i buscar maneres alternatives d’estar connectats i seguir funcionant. Les crisis també són oportunitats.

Per tot plegat, des d’aquest dilluns 23 de març, i mentre vagi durant el confinament, he obert un blog específic dedicat a aquesta nova realitat on, diàriament, aniré editant informació amb diferents tipus de continguts relacionats amb la situació actual: reflexions, comentaris, recursos, imatges, vídeos, audios, recomanacions de lectures, resposta a preguntes i inquietuds, etc., abraçant un ampli espectre de temes directament relacionats amb la problemàtica que estem vivint.

El nom del domini és:


Els continguts seran editats en llengua castellana donat que arriba a persones de la resta de l’Estat espanyol i a diferents països d’Amèrica Llatina.

El blog és obert a tothom i és de total lliure accés, sense cap tipus de restricció.
En cas de reproducció de la informació només demano citar la font.
I, si us agrada, compartiu-lo.

Per si algú, considera oportú donar suport a aquesta iniciativa, imitant l’esperit crowdfunding, hi ha disponible aquest nº de compte:

ES11 2100-0546-01-0100794927

També continuaré editant com fins ara en aquest blog i en el meu compte d'Instagram espaisoberts2015

Salutacions!